Motllo allargat de plum-cake,tirar-hi caramel liquid,posar al fondo 3 rodanxes de pinya senceres.
En un bol de iogurt posar 3 iogurts de farina,1 de sucre, 1 d'oli,3ous,1 sobre Royal.
Remenar-ho tot be i tirar a dins del motllo.
Forn del mig prèviament escalfat 1/2hora aproximadament.tombar quan esta fred i tirar per sobre una mica del suc de la pinya barrejat amb 2 cullerades de sucre i un raig de Cognac o de Gran Marnier.
En un bol de iogurt posar 3 iogurts de farina,1 de sucre, 1 d'oli,3ous,1 sobre Royal.
Remenar-ho tot be i tirar a dins del motllo.
Forn del mig prèviament escalfat 1/2hora aproximadament.tombar quan esta fred i tirar per sobre una mica del suc de la pinya barrejat amb 2 cullerades de sucre i un raig de Cognac o de Gran Marnier.
.ESPERO QUE US AGRADI.