dimarts, 17 de febrer del 2009
Orecchiette al broccoli
Ingrdients per 4 persones
.350 grams d'orecchiette
.800 gr de broccoli
.una dent d'all
.un bitxo
.una anxova
.oli d'oliva
.sal
-polir el broccoli eliminant fulles i tallar-lo en quatre talls grossos posar a bolli en una olla gran amb abundant aigua. Quan el broccoli li falti aproximadament uns 11 minuts que es el que necessita la pasta per estar cuita, aboquem la pasta a la mateixa olla del broccoli. Durant la cocció del broccoli junt la pasta posem oli d'oliva abundant en una paella, quan l'oli estigui calent li posem el bitxo, rosem la dent d'all sencera sense cremar-la i per finalitzar posarem l'anxova per anar be seran dos filets d'anxova dessalada amb oli remenem fins que la anxova s'esmicoli.
quan la pasta i el broccoli estiguin fet l'escorrim i el passem per la paella on em preparat el bitxo, l'anxova i l'all. Al passar-lo per la paella em de comprovar que el broccoli es desfaci una mica deixan alguns trossos grans del tronc.
l'orecciette es una pasta típica del sud d'italià d'una regió anomenada puglia, a Barcelona podem trovar aquest tipo de pasta a una botiga anomenada l'italiana al carrer bonsucces
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada